Заглавие: The Girl Is Mine .../Момичето е мое... Пон Яну 11, 2010 5:11 pm
Every Night She Walks Right In My Dreams Since I Met Her From The Start I'm So Proud I Am The Only One Who Is Special In Her Heart
[Chorus] The Girl Is Mine The Doggone Girl Is Mine I Know She's Mine Because The Doggone Girl Is Mine
[2nd Verse (Paul)] I Don't Understand The Way You Think Saying That She's Yours Not Mine Sending Roses And Your Silly Dreams Really Just A Waste Of Time
[Chorus] Because She's Mine The Doggone Girl Is Mine Don't Waste Your Time Because The Doggone Girl Is Mine
[Bridge (Paul)] I Love You More Than He (Take You Anywhere)
[Michael] But I Love You Endlessly (Loving We Will Share)
[Michael & Paul] So Come And Go With Me To One Town
[Michael] But We Both Cannot Have Her So It's One Or The Other And One Day You'll Discover That She's My Girl Forever And Ever
[3rd Verse (Paul)] I Don't Build Your Hopes To Be Let Down 'Cause I Really Feel It's Time
[Michael] I Know She'll Tell You I'm The One For Her 'Cause She Said I Blow Her Mind Chorus (Michael) The Girl Is Mine The Doggone Girl Is Mine Don't Waste Your Time Because The Doggone Girl Is Mine
[Michael & Paul] She's Mine, She's Mine No, No, No, She's Mine The Girl Is Mine, The Girl Is Mine The Girl Is Mine, The Girl Is Mine
[Paul] The Girl Is Mine, (Yep) She's Mine The Girl Is Mine, (Yep) She's Mine
[Michael] Don't Waste Your Time Because The Doggone Girl Is Mine The Girl Is Mine, The Girl Is Mine
[Paul] Michael, We're Not Going To Fight About This, Okay
[Michael] Paul, I Think I Told You, I'm A Lover Not A Fighter
[Paul] I've Heard It All Before, Michael She Told Me That I'm Her Forever Lover, You Know, Don't You Remember
[Michael] Well, After Loving Me, She Said She Couldn't Love Another
[Paul] Is That What She Said
[Michael] Yes, She Said It, You Keep Dreaming
[Paul] I Don't Believe It
[Michael & Paul] The Girl Is Mine (Mine, Mine, Mine)
[Fade-Out/Repeat]
Gita Админ
Брой мнения : 1344
Заглавие: Re: The Girl Is Mine .../Момичето е мое... Нед Авг 15, 2010 5:14 pm
Всяка нощ тя се разхожда в моите сънища, от първия път, когато я срещнах. Наистина съм горд, че съм единственият, специален в сърцето й.
(Припев) Момичето е мое, по дяволите, тя е моя. Знам, че е моя, защото по дяволите, момичето е мое!
(Пол) Не разбирам начина, по който мислиш, защо казваш, че тя е твоя, не моя? Изпращането на рози и глупавите ти сънища са просто загуба на време...
(Припев) Защото тя е моя, по дяволите, момичето е мое! Не губи времето си, по дяволите, тя е моя!
(Пол) Аз те обичам повече от него! (Отнасям те навсякъде)
(Майкъл) Но аз ще те обичам за вечни времена! (Любовта си ще споделим)
(Майкъл & Пол) За това ела с мен, в едно градче.
(Майкъл) И двамата не можем да я имаме, или единия или другия. Един ден ти ще откриеш, че тя е моето момиче завинаги.
(Пол) Не изградих надеждите ти, за да ги съборя, Но наистина чувствам, че е време...
(Майкъл) Знам, тя ще ти каже, че съм единствения за нея. Каза ми, че съм отнесъл ума й.
(Припев, Майкъл) Момичето е мое, по дяволите, тя е моя. Затова не губи времето си, защото по дяволите момичето е мое!
(Майкъл, Пол) Тя е моя, Тя е моя! Не, не, не, моя е! Момичето е мое, момичето е мое! Момичето е мое, момичето е мое!
(Пол) Момичето е мое, (Дам) мое е! Момичето е мое, (Дам) мое е!
(Майкъл) не губи времето си, защото по дяволите момичето е мое! Момичето е мое, мое е!
(Пол) Майкъл, няма да се бием за това, ясно?
(Майкъл) Пол, мисля, че ти казах - аз съм любовник, не боец.
(Пол) Това съм го чувал и преди, Майкъл. Тя каза, че аз съм единтсвеният й любовник, не си ли спомняш?
(Майкъл) Е, след като обича мен, каза, че няма да може да обича друг.
(Пол) Това ли каза?
(Майкъл) Да, ти продължавай да мечтаеш!
(Пол) Не ти вярвам!
(Майкъл, Пол) Момичето е мое, (мое, мое, мое). =]]]