|
|
| This Is It ... | |
| | Автор | Съобщение |
---|
arween4444 Админ
Брой мнения : 460 Местожителство : Sofiq
| Заглавие: This Is It ... Пон Яну 11, 2010 7:48 pm | |
| | |
| | | arween4444 Админ
| Заглавие: Re: This Is It ... Съб Яну 23, 2010 2:10 pm | |
| Тъй като вече излезе официално в нета, мисля, че е крайно време да ви съобщя една страхотна новина .... А това е дата на излизането на ДВД-та на THIS IS IT в България
ТОВА Е 26.01.2010
Ето и списък с държавите:
rgentina 27-Jan-10 Australia 3-Mar-10 Belgium/Dutch-speaking 22-Feb-10 Belgium/French-speaking 1-Mar-10 Brazil 26-Jan-10 Bulgaria 26-Jan-10 Canada/English-speaking 26-Jan-10 Canada/French-speaking 26-Jan-10 Chile 28-Jan-10 China 25-Jan-10 Colombia 26-Jan-10 Croatia 26-Jan-10 Czech Republic 25-Jan-10 Denmark 23-Feb-10 Egypt 26-Jan-10 Estonia 26-Jan-10 Finland 24-Feb-10 France 1-Mar-10 Germany 25-Feb-10 Greece 15-Feb-10 Hong Kong 26-Jan-10 Hungary 26-Jan-10 Iceland 25-Jan-10 India 26-Jan-10 Indonesia 28-Jan-10 Israel 26-Jan-10 Italy 23-Feb-10 Japan 27-Jan-10 Jordan 26-Jan-10 Lebanon 26-Jan-10 Malaysia 26-Jan-10 Mexico 26-Jan-10 Netherlands 22-Feb-10 New Zealand 3-Mar-10 Norway 24-Feb-10 Philippines 26-Jan-10 Poland 26-Jan-10 Portugal 24-Feb-10 Romania 26-Jan-10 Russia 26-Jan-10 Serbia 26-Jan-10 Singapore 26-Jan-10 South Korea 27-Jan-10 South Africa 26-Jan-10 Spain 23-Feb-10 Sweden 24-Feb-10 Taiwan 27-Jan-10 Thailand 29-Jan-10 Turkey 26-Jan-10 U.S./English 26-Jan-10 Ukraine 26-Jan-10 United Kingdom 22-Feb-10 Unitedrabmirates 26-Jan-10 Uruguay 28-Jan-10 Vietnam 26-Feb-10
До няколко дни очаквайте да разберете начина, по който ще излезе. Аз просто чакам Официалното прес инфо. | |
| | | arween4444 Админ
| Заглавие: Re: This Is It ... Съб Яну 23, 2010 8:42 pm | |
| Инфото. за ДВД-то на наш Майкъл:
Еднодисковото DVD издание ще излезе заедно с в-к Труд през първата седмица на февруари. Не можем да определим деня, заради продължаващи уточнения относно доставката от фабриката в Австрия. Но ако следите сайта на Труд, ще разберете датата веднага щом е уточнена, защото те ще започнат да въртят банери. Крайната цена с вестника ще бъде 8,99 лева.
Двудисковото специално издание най-вероятно ще пуснем в началото на март. Тоще включва релефна картонена кутия, 2 триизмерни карти, 4 пощенски картички и книжка с 24 страници. Цената му ще бъде 29,99 лева.
Надявам се с тази информация да зарадваме членовете на вашия фенклуб :-)
| |
| | | arween4444 Админ
| Заглавие: Re: This Is It ... Вто Яну 26, 2010 5:19 pm | |
| | |
| | | arween4444 Админ
| Заглавие: Re: This Is It ... Пет Яну 29, 2010 1:30 pm | |
| Ladies and Gentlemen, THIS IS IT ...
Click Here!!!Категория: Филми/DVD-R Държава: САЩ Година: 2009 Времетраене: 112 минути Режисьор: Кени Ортега В ролите: Майкъл Джаксън Световен разпространител: Sony Pictures Световна премиера: 28.10.2009 Звук: Dolby Digital Езици: Английски Субтитри: - Английски, Френски, Български - http://subs.sab.bz/Меню: Да Допълнителни материали - Да - "The Gloved One", "Auditions: Searching for the world's best dancers" Рецензии: Филмът ще даде възможност на феновете на поп иконата да видят Майкъл зад кулисите, където създава и репетира за своите предварително разпродадени прощални концерти, които трябваше да се проведат в началото на лятото в 02 ARENA в Лондон! Феновете ще могат да видят Майкъл Джаксън така, както никога до сега. Чрез множество необработени и скрити до сега детайли, филмът ще представи певеца, танцьора, филмовия творец, архитекта, креативния гении на Майкъл. Кени Ортега, който е режисьор на шоуто е режисьор и на филма - "Майкъл Джаксън This is it!" :dance1:
Последната промяна е направена от mj_fan_94 на Вто Фев 02, 2010 4:35 pm; мнението е било променяно общо 2 пъти | |
| | | valia78 Глобални Модератори
Брой мнения : 24 Местожителство : София
| Заглавие: Re: This Is It ... Пон Фев 01, 2010 5:41 pm | |
| | |
| | | arween4444 Админ
| Заглавие: Re: This Is It ... Пон Фев 01, 2010 5:49 pm | |
| | |
| | | Gita Админ
Брой мнения : 1344
| Заглавие: Re: This Is It ... Вто Юли 06, 2010 8:23 pm | |
| | |
| | | Gita Админ
| | | | Gita Админ
| Заглавие: Re: This Is It ... Съб Авг 21, 2010 4:34 pm | |
| "Здравейте. Ще използвам различно име, защото се страхувам от съдебни искове от страна на AEG и всички други компании, свързани с продукцията. Работих като част от техническия екип при подготовката на новата продукция - "Тhis is It" на Майкъл Джаксън. Майкъл беше много добър мъж.Не разкривам, че е болен, или че е имало някаква злонамереност срещу него. Причината аз да пиша това по този начин е факта, че нямам право да изказвам коментари или да разкривам аспекти от продукцията на This Is It. Всички се съгласихме да не споделяме никаква информация или да правим публично изявление. Единствено официалите на AEG или хората, които бяха с високи права можеха да дискутират публично. Тези хора са ни познати, като например Кени Оргета, танцьорите и някои от гардероба и декорите. Разберете това - всичко, което тези хора са казали е предварително премислено и решено. Казват единствено това, което им е разрешено да разкрият. Ядосвам се най-много от 3 неща и целта ми да напиша това са именно те - това, което видях на живо и това, което не беше показано в филма.
1.Много от вокалите използвани в филма не са тези, които чух. Аз станах свидетел как Майкъл ИЗПЯ всичките си песни без плейбек. Когато бях по-млад и работих за Майкъл за едно от турнетата му през 1991 година, видях общо 2 репетиционни сесии - нямаше плейбек, за разлика
от истинското шоу, което съдържаше определени песни изпяти с него.Сигурен съм, че може да намерите в интернет предишни негови репетиции.Той
просто не използваше плейбека на репетиции, тъй като нямаше смисъл - НЯМА ПУБЛИКА. От собствени впечатления мога да ви кажа, че Майкъл винаги пее на живо на репетиция. Не се радвам на факта, че Кени реши да не показва истинския глас на Майкъл на някои песни.
2.Вторият проблем за мен е това, че някои изпълнения от Майкъл са оставени извън продукцията.Той идваше от 3 до 6 репетиции за седмицата.Към
края беше направил около 4 пълни репетиции преди юни 25 2009 година. Ето това беше цялата процедура - Майкъл прекарваше сам времето с хореографа си, припомняйки си движенията и хореографиите. След това идваше, за да репетира с танцьорите по един или два пъти на седмица.Третия ден от репетицията, предимно се занимаваше с продукцията,
светлините и костьомите.Когато Майкъл не беше с нас имаше двойник, който да го замества и танцьорите да могат да репетират и да свикнат с
позицията на Майкъл.Някои изпълнения са отречени, но те съществуват.Майкъл изпълни Dirty Diana - беше нещо невероятно.Майкъл не звучеше много
добре вокално, но беше единствено репетиция.Направи го 2 пъти.И всичко беше отлично.Защо AEG отричат да се е случило? Това не знам. We are the world беше репетирана, както и heal the world и няколко други.Ако наистина потърсите ще откриете, че има записи направени от фенове
пред Стейпъл Център, където може да чуете Dirty Diana.Кени, въпреки това, отрича.Исках истинските фенове като вас да знаят, че такъв материал
съществува и се надявам някой ден да го видите.
3.Третото нещо, което искам да адресирам до вас са неща, свързани с неговото здраве.Не колко беше слаб - откакто си спомням Майкъл винаги е бил
толкова слаб - това не беше проблем.Видях обаче, че Майкъл очевидно има проблеми с краката.След репетиция с танцьорите често беше в силна болка
от краката.Незнам дали някой може да го обясни, но някой от продукцията беше казал, че с времето кожата на краката му е започнала да се лющи и
да го боли.След толкова години на танцуване осъзнавам, че това е причината Майкъл да оставя на моменти сложните хореографии и да репетира само
песни като Beat It или The Way You Make me feel.Освен това изпитваше болка в гърба.Не видяхте нищо от това в филма, но имаше дни, когато Майкъл
го нямаше и идваше Ранди.Не знам другото му име, но помня, че в този момент беше един от хората, които спонсорираха това шоу.Той разговаряше
често с Кени за това, че според него Майкъл няма да успее да завърши 50те концерта.Ранди и Кени разговаряха доста често и направиха планове,
вслучай, че здравето му се влоши.Ранди дори нае лекар за Майкъл. Кени, инструктиран от Ранди винаги внимаваше камерата да работи, докато Майкъл идваше на репетиция.Може да го отрича, но тези филми бяха
направени като гарант, че ако нещо се случи те всички ще имат възможността да си върнат инвестициите и да получат възнаграждение.Не знам дали
вие феновете знаете това, но Кени и Ранди са братовчеди - мисля далечни.Всички бяхме предупредени, че ако видим Майкъл или антуража му, веднага
да съобщим на Кени, за да може той да изпрати филмови камери.
Е, добре.Казах го.Моето съобщение към Майкъл е това.Майкъл ти беше въвлечен в долни игри през повечето време от живота ти.Не знам дали си
знаел, но това продължи до момента, когато си отиде.Дано най-накрая да намериш спокойствието, което заслужаваше.На тази страница казвам
последните неща за Майкъл на мой приятел, който ми обеща, че ще намери правилното място, за да ги сподели с вас.Дано ви даде много
отговори.Вечен мир и нека Бог ви благослови!" - jhon __________________
| |
| | | Gita Админ
| Заглавие: Re: This Is It ... Съб Авг 21, 2010 4:37 pm | |
| | |
| | | Gita Админ
| Заглавие: Re: This Is It ... Съб Сеп 11, 2010 12:09 pm | |
| | |
| | | lily Гост
| Заглавие: Re: This Is It ... Вто Окт 26, 2010 10:36 am | |
| Щеше да бъде истински фурор този концерт,защо не успя да направи поне един.Мръсни гадини изпиха му и последната капчица живец |
| | | Sponsored content
| Заглавие: Re: This Is It ... | |
| |
| | | | This Is It ... | |
|
| Права за този форум: | Не Можете да отговаряте на темите
| |
| |
| |
|