Брой мнения : 768 Местожителство : Somewhere over the rainbow ...
Заглавие: Another Part of Me / Друга част от мен Пет Яну 15, 2010 7:19 pm
We're Takin' Over We Have The Truth This Is The Mission To See It Through
Don't Point Your Finger Not Dangerous This Is Our Planet You're One Of Us
We're Sendin' Out A Major Love And This Is Our Message To You (Message To You) The Planets Are Linin' Up We're Bringin' Brighter Days They're All In Line Waitin' For You Can't You See . . .? You're Just Another Part Of Me . .
A Rather Nation Fulfill The Truth The Final Message We're Bring To You There Is No Danger Fulfill The Truth So Come Together We're Mean Is You
We're Sendin' Out A Major Love And This Is Our Message To You (Message To You) The Planets Are Linin' Up We're Bringin' Brighter Days They're All In Line Waitin' For You So Look The Truth You're Just Another Part Of Me . .
We're Sendin' Out A Major Love And This Is Our Message To You (Message To You) The Planets Are Linin' Up We're Bringin' Brighter Days They're All In Line Waitin' For You Can't You See . . .? You're Just Another Part Of Me Another Part Of Me . .
We're Takin' Over This Is The Truth, Baby Another Part Of Me
Последната промяна е направена от minka1 на Нед Юни 06, 2010 9:54 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Gita Админ
Брой мнения : 1344
Заглавие: Re: Another Part of Me / Друга част от мен Пет Юни 04, 2010 1:57 pm
Някоя част от мен
НИЕ СМЕ НАВСЯКЪДЕ ! Ние имаме истината. Това е нашата мисия – Да го видиш изцяло!
Не сочи с пръст, Не е опасно. Това е нашата планета, Ти си един от нас.
Ние изпращаме ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ. И това е нашето послание. Послание за теб. Планетите се подреждат в права линия, Идват светли дни.
Те всички са на линия, чакайки теб. Не виждаш ли? ТИ СИ ПРОСТО ЧАСТ ОТ МЕН !
Скоро всички ще разберат истината. Последното послание, което ти носим. Няма опасност. Разбери истината. Така, че ела заедно с нас. „Ние”- това си ти!