Брой мнения : 768 Местожителство : Somewhere over the rainbow ...
Заглавие: Stranger in Moscow/Странник в Москва Нед Юни 06, 2010 8:15 pm
I was wandering in the rain Mask of life, feelin' insane Swift and sudden fall from grace Sunny days seem far away Kremlin's shadow belittlin' me Stalin's tomb won't let me be On and on and on it came Wish the rain would just let me
How does it feel (How does it feel) How does it feel How does it feel When you're alone And you're cold inside
Here abandoned in my fame Armageddon of the brain KGB was doggin' me Take my name and just let me be Then a begger boy called my name Happy days will drown the pain On and on and on it came And again, and again, and again... Take my name and just let me be
How does it feel (How does it feel) How does it feel How does it feel How does it feel How does it feel (How does it feel now) How does it feel How does it feel When you're alone And you're cold inside
How does it feel (How does it feel) How does it feel How does it feel How does it feel How does it feel (How does it feel now) How does it feel How does it feel When you're alone And you're cold inside
Like stranger in Moscow Like stranger in Moscow We're talkin' danger We're talkin' danger, baby Like stranger in Moscow We're talkin' danger We're talkin' danger, baby Like stranger in Moscow I'm live in lonely I'm live in lonely, baby Stranger in Moscow
[KGB interrogator - Russian to English Translation] "Why have you come from the West? Confess! To steal the great achievments of The people, the accomplishments of the workers..."
Gita Админ
Брой мнения : 1344
Заглавие: Re: Stranger in Moscow/Странник в Москва Нед Юни 20, 2010 2:46 pm
[center]Странник в Москва
Скитах се в дъжда, маската на живота,чувствах се полудял. Галантно и бързо падане от изяществото. Слънчевите дни изглежда са далеч... Сянката на Кремлин ме закрива, гробницата на Сталин не ме оставя на мира! Продължаваше и продължаваше... исках просто дъжда да ме пусне!
Какво е чувството? (какво е чувството...) Какво е чувството? Когато си сам и ти е студено отвътре?
Изоставен тук при славата ми. Армагедон на мозъка... КГБ ме преследваше, вземете името ми и ме оставете...! Тогава просещо дете извика името ми, щастливите дни ще удавят болката. Продължаваше и продължаваше... отново,и отново,и отново...
Какво е чувството? (какво е чевството...) Какво е чувството? Какво е чувството? Какво е чувството? Когато си сам и ти е студено отвътре?
Какво е чувството? (какво е чевството...) Какво е чувството? Какво е чувството? Какво е чувството? Когато си сам и ти е студено отвътре?
...като странник в Москва! Господи,трябва да призная... като странник в Москва! Господи,трябва да призная... Става въпрос за нещо опасно, става въпрос за нещо опасно,скъпа ...като странник в Москва! Става въпрос за нещо опасно, става въпрос за нещо опасно,скъпа! ...като странник в Москва! Живея самотно, живея самотно,скъпа! Странник в Москва! Живея самотно, живея самотно,скъпа! Странник в Москва!
и малко информация Stranger in Moscow,излиза че целия албум "История" е повлиян от събитията около Майкъл през 1993год.
shine_day Глобални Модератори
Брой мнения : 273
Заглавие: Re: Stranger in Moscow/Странник в Москва Нед Юни 20, 2010 3:08 pm
Много харесвам тази песен Клипа с дъжда е много приятен, докато се сипе върху Майкъл ми изглежда като очистване/отмиване на негативното. Дано чрез музиката и творенето се е отърсвал от стреса от този случай, а не се вглъбявал в него
minka1 Админ
Брой мнения : 768 Местожителство : Somewhere over the rainbow ...
Заглавие: Re: Stranger in Moscow/Странник в Москва Пон Авг 16, 2010 7:12 pm
И аз много я обичам тази песен... като странник в Москва.. и клипът е толкова хубав... Понякога и аз така се чувствам и просто си вървя и всичко премивана около мен ии точно странник...
arween44 Админ
Брой мнения : 1166
Заглавие: Re: Stranger in Moscow/Странник в Москва Пон Авг 16, 2010 8:19 pm
Това е една от най добрите му песни,напълно съм съгласна с вас.
Gita Админ
Брой мнения : 1344
Заглавие: Re: Stranger in Moscow/Странник в Москва Пон Авг 16, 2010 11:51 pm
И както сам е казвал-напълно автобиографична
Sponsored content
Заглавие: Re: Stranger in Moscow/Странник в Москва