Брой мнения : 768 Местожителство : Somewhere over the rainbow ...
Заглавие: Childhood/Детство Нед Юни 06, 2010 8:39 pm
Have you seen my Childhood? I'm searching for the world that I come from 'Cause I've been looking around In the lost and found of my heart... No one understands me They view it as such strange eccentricities... 'Cause I keep kidding around Like a child, but pardon me...
People say I'm not okay 'Cause I love such elementary things... It's been my fate to compensate, for the Childhood I've never known...
Have you seen my Childhood? I'm searching for that wonder in my youth Like pirates in adventurous dreams, Of conquest and kings on the throne...
Before you judge me, try hard to love me, Look within your heart then ask, Have you seen my Childhood?
People say I'm strange that way 'Cause I love such elementary things, It's been my fate to compensate, for the Childhood I've never known...
Have you seen my Childhood? I'm searching for that wonder in my youth Like fantastical stories to share The dreams I would dare, watch me fly...
Before you judge me, try hard to love me. The painful youth I've had
Have you seen my Childhood...
Gita Админ
Брой мнения : 1344
Заглавие: Re: Childhood/Детство Пон Юли 05, 2010 2:58 pm
Да сте виждали детство ми? Търся за света,от който съм, защото аз търсех наоколо из изгубените останки в сърцето ми ... Никой не ме разбира... Струва им се твърде странно, защото се забавлявам наоколо като дете, но да прощават...
Хората казват, че не съм добре защото обичам толкова простички неща ... Но да компенсирам писано било ми е за детството... което така и не познах ...
Да сте виждали детството ми? Търся тази магия в юношеството си, подобно на пирати в приключенски мечти, завладяване на царски престоли ...
Преди да ме съдите,опитайте силно да ме обикнете, погледнете в сърцата си,и се запитайте- Виждали ли сте моето детство?
Хората казват, че съм странен защото обичам толкова простички неща ... Но писано било ми е да компенсирам за детството... което така и не познах ...
Да сте виждали детството ми? Търся тази магия в юношеството си, Като фантастични истории,разказани, в мечтите си съм там, вижте ме летя ...
Преди да ме съдите опитайте силно да ме обикнете! В болезненото юношество,което съм имал...
съзря ли моето детство ...?
Последната промяна е направена от Gita на Вто Юли 06, 2010 11:52 am; мнението е било променяно общо 1 път
shine_day Глобални Модератори
Брой мнения : 273
Заглавие: Re: Childhood/Детство Пон Юли 05, 2010 3:11 pm