| Сто и една крави | |
|
+5Gita thriller_girl arween44 хемуска принцеса Elinor777 9 posters |
|
Автор | Съобщение |
---|
хемуска принцеса Глобални Модератори
Брой мнения : 46
| Заглавие: Re: Сто и една крави Пет Авг 20, 2010 10:51 am | |
| 45 беше кокетка и ходеше облечена с жилетка... От жегата обаче се вмириса и ето - на морето се курдиса. Изведнъж дойде вълна голяма и...............кравата я няма. | |
|
| |
arween44 Админ
Брой мнения : 1166
| Заглавие: Re: Сто и една крави Нед Сеп 26, 2010 1:28 pm | |
| Номер 46 попаднала в гората,по пълнолуние...и там се срещнала очи в очи с върколака Пеньо.Станало страшно,имало мръвки и по клоните,а кости чак в дерето. | |
|
| |
Gita Админ
Брой мнения : 1344
| Заглавие: Re: Сто и една крави Нед Сеп 26, 2010 1:32 pm | |
| 47 станала жертв на разстройството на арвен.Блъскала я,ритала я,докато накрая горката Милка не предала богу дух | |
|
| |
arween44 Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Нед Сеп 26, 2010 1:41 pm | |
| Имаме си крава фаворитка и тя е на Митка,/Минка/
срещнала се с мене, и затънала до колене. После я заклали и бързичко изяли. Кравата 49,чакала реда си, но немерила смърта си. бухахахаха | |
|
| |
Gita Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Нед Сеп 26, 2010 1:45 pm | |
| Ама как?Как? | |
|
| |
arween44 Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Нед Сеп 26, 2010 1:48 pm | |
| Как,как,ми с мерак. | |
|
| |
Natali Глобални Модератори
Брой мнения : 325
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 2:59 pm | |
| 50-та крава балерина искала да става, но трябвало да се вталява. Корсаж за помощ тя надяла, от стягането милата умряла. 51-ва поука си вземала и грешката на предната разбрала. Затова за плувкиня се избрала, но без пояс водичка тя глътнала. 52-ра в камък се спънала, в дълбока дупка тя паднала. Крак си счупила и докрая там седяла. (то крави не останаха бе) 53-та дупката видяла, крила красиви си турнала. Стрелец за пиле припознал я и скоро в тиган се озовала. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 3:42 pm | |
| 54-та в носа си тя бръкнала, сопол зелен,отровен тя глътнала. (о Боже какви ги пиша вече... ) 55-та ролери турнала, крака на възел тя вързала. Като топка се затъркаляла, в каньона "Дяволското гърло" се гътнала. 56-та от радост заиграла, и на пилон се скоро озовала. Сводник мазен щипнал и дупето примамил и я бучнал на чевермето. 57-ма на слънце си легнала, на УВ (ултра виолетови) лъчите се парнала. Че готви се на манджа докато разбрала, в чиния бяла тя се озовала. Оле,телешко съм днес турнала, сигурно 58-ма съм изяла | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 4:16 pm | |
| 59-та на Арвен е звъннала, с глас преправен е запяла. Арвен хитроста разбрала на помощ Гита е викнала. Бързо кравата е смляла и хората от форума на манджа е събрала. | |
|
| |
arween44 Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 7:37 pm | |
| | |
|
| |
Gita Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 7:39 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 9:00 pm | |
| Аааа няма нищо, ще посетим други кравеферми да им изтрепем кравите.Оле боже дано няма индийци у форума,че ще бъдем обвинени в грях Днес ми е дошло вдъхновението май за трепане на крави (Буда прости ми греха), та така и така пак съм тук,я да целна още някоя 60-та любопитство проявила и в телевизията се явила. Звезда уж щяла тя да става, мятала език и го глътнала (и умряла) 61-ва кладенец копала, миньорка искала да става цяла. Но стълбата не се оказа цяла и в дупката си тя умряла. | |
|
| |
Gita Админ
| |
| |
arween44 Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 9:28 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 9:37 pm | |
| 62-ра инати тя придала, на Гошо бизнесмена нервите разпрала (казва се скъса,ама тая направо ги разпрала) бизнеса му с мляко закопала но бизнеса му с телешко успява. (ами заклал я човека,то инат държи ли се...) Стига за днеска съм клала,че ще каже някой че от глад съм аз умряла | |
|
| |
Gita Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 07, 2010 9:58 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Пет Окт 08, 2010 5:20 pm | |
| (63-та) Секси крава се задава, в прашки тясни се надяла. Рокля къса,мигли дълги, дупе върти и се кълчи. Токчето си тя прегена и по врат се тя обърна. (оле майкоо толкова кила да падне на врат... ) (64-та) Ето вижте наща Куши, дет не искаш там се муши. Мушна гушка в машина... но това бе гюлетина. | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 14, 2010 1:50 pm | |
| (65-та) Ето вижте тая крава парашутиска иска тя да става. Тръгна наща към скалата по-висока иска от барака. Бърза,бърза и забрави парашута в къщи тя остави. Скокна почти от небето и се пльосна на кюфтета. (оффф изчерпа ми се музата вече ) (66-та) Ирешила наща крава Майкък Джексън тя да става. Скача,скача лято зима, но не може го размина. Запъхтя се тя горката и умря си на тревата | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 14, 2010 2:01 pm | |
| | |
|
| |
arween44 Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 14, 2010 8:22 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 14, 2010 8:50 pm | |
| Аааа даваааай трепи,че така все едно си говоря (пиша) сама.Я да целна 1 пак (67-ма) Тази пъстра хубавица днес ще става тя певица. Щом отвори си устата ти се хващаш за главата. Бързо Митко я изрита уж тревица да опита. За секунди я ощави наденица той направи | |
|
| |
arween44 Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Чет Окт 14, 2010 9:55 pm | |
| | |
|
| |
Gita Админ
| Заглавие: Re: Сто и една крави Пет Окт 15, 2010 12:03 pm | |
| | |
|
| |
| Заглавие: Re: Сто и една крави Пон Окт 18, 2010 1:42 am | |
| (68-ма и 69-та) Тази сутрин бате Вали бричката едва запали. Къна,Мъна (извинявам се ако има някой тук да се казва така) се усмихват на пазар ли те отиват. Къна мисли за червило, Мъна иска пък вертило. К'во ли мисли бате Вали до месарницата бричката дали ще пали. Скоро Къна и Мъна срещнахме с Калина на наденици бяха в магазина. | |
|
| |
| |
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Сто и една крави | |
| |
|
| |
| Сто и една крави | |